Refund policy

1. Să ne anunți prin telefon sau WhatsApp la numărul +40 729 904 904 sau trimițând un e-mail la hi@librea.ro
2. Să ambalați produsul într-un plic
3. Primiti un email de confirmare cu un cod valabil peste 72 de ore pentru a vă trimite coletul într-o easybox 
4. Vei primi un voucher în valoarea articolelor cumpărate sau trimitem gratuit produsele la schimb daca produsele sa respecte politica de retur.
Politica return Libréa Politica de retur Libréa Easybox return gratuit Libréa Politica de retur Libréa 

 

Ne dorim să fii pe deplin mulțumit atunci când alegi să achiziționezi una dintre creațiile noastre.
Ne dăm toată silința să facem lucrurile așa cum trebuie și înțelegem că există situații când acestea nu merg conform planului iar experiența utilizatorului nu se ridică la înălțimea așteptărilor sale.
Ne-am gândit la toate și am venit cu soluții pentru aceste situații mai puțin fericite:

Condiții de returnare pentru problemă de mărime

Nu ți se potrivește mărimea?

Poți returna gratuit articolele pentru Romania, cu condiția ca acestea să nu fie purtate și să faci o comandă nouă pentru o mărime diferită. Te rugăm să reții că, dacă nu ești sigură ce mărime să alegi, este mai bine să alegi o mărime mai mare decât cea pe care o porți în mod obișnuit.

Cum fac asta?

Tot ce trebuie să faci este să ne anunți prin telefon sau WhatsApp la numărul +40 729 904 904 sau trimițând un e-mail la hi@librea.ro în termen de 5 zile de la achiziție. Dacă e vorba de mai multe articole, acestea trebuie returnate într-o singură livrare. Vei primi un voucher în valoarea articolelor cumpărate.

După aceea, vă rugăm să ambalați produsul într-un plic.

  • Retur Easybox (preferabil): vă vom trimite un cod valabil peste 72 de ore pentru a vă trimite coletul într-o easybox.
  • Retur door-to-door (când nu există easybox în zonă): tipăriţi AWB pe care vi-l vom trimite. Curierul va veni să-l ridice în următoarele 24 de ore.


Condiții de returnare pentru defecte, deteriorate sau lipsesc

Dacă la deschiderea pachetului constați că una sau mai multe dintre piesele componente sunt defecte, deteriorate sau lipsesc (produsul comandat nu s-a livrat în cantitatea, mărimea sau culoarea comandate sau a fost livrat alt produs decât tipul comandat, etc.), dă-ne mai întâi de veste telefonic la +40 729 904 904 sau prin email la hi@librea.ro pentru a ne semnala problema și a alege cea mai convenabilă cale de rezolvare pentru tine.

Dă-ne de veste, trimite-ne câteva fotografii din care putem identifica piesele afectate și-ți vom trimite altele în schimb cat mai repede.

După aceea, vă rugăm să ambalați produsul într-un plic.

  • Retur Easybox (preferabil): vă vom trimite un cod valabil peste 72 de ore pentru a vă trimite coletul într-o easybox. Veți primi noul produs în următoarele zile.
  • Retur door-to-door (când nu există easybox în zonă): tipăriţi AWB pe care vi-l vom trimite. Curierul va veni să-l ridice în următoarele 24 de ore și încercăm să ne sincronizăm astfel încât curierul să vă lase în același timp noul produs. In rest il primesti in cateva zile.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de noi.

Să ne informați în maximum de primele 5 zile de la primirea comenzii. Nerespectarea acestor condiții duce la respingerea cererii de retur. Condiții de returnare special a primei achiziții la Librea

Condiții de returnare special a primei achiziții la Libréa

Înțelegem…această schimbare este una îndrăzneață și noi femeile, suntem tare diferite. Pe cât de convinse suntem că o să adori noua ta lenjerie, știm că e posibil să nu fie cazul și respectăm acest lucru. Pentru că încrederea și fericirea ta sunt cele mai importante pentru noi, ne implicăm astfel încât tu să fii 100% satisfăcută, așadar îți oferim posibilitatea de a testa lenjeria Libréa pe parcursul unui ciclu menstrual.

Prin urmare, dacă după ce i-ai utilizat ai ajuns la concluzia că nu ți-au adus niciun beneficiu și vrei să te întorci la alternativele din trecut, îți vom rambursa valoarea lenjeriei după retur. Pentru a face asta, dă-ne mai întâi de veste telefonic la +40 729 904 904 sau prin email la hi@librea.ro în primele 35 de zile de la prima achiziție

Nu este nevoie să-ți justifici decizia dar, dacă vrei sa ne ajuți, te încurajăm să o faci pentru a ști cum să îndreptăm lucrurile pe viitor și să le facem și mai bine.

Cum funcționează?

Vă rugăm să ambalați produsul într-un plic.

  • Retur Easybox (preferabil): vă vom trimite un cod valabil peste 72 de ore pentru a vă trimite coletul într-o easybox.
  • Retur door-to-door (când nu există easybox în zonă): Tipăriţi AWB pe care vi-l vom trimite. Curierul va veni să-l ridice în următoarele 24 de ore.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de noi. Dar la primul retur se scade suma transportului de la prima comanda. 

Ce facem cu produsul returnat? Verificăm dacă produsul a fost 100% în conformitate cu specificațiile noastre. Deoarece a fost purtat, nu mai poate fi vândut, dar ne angajăm să îl reciclăm.

Restituirea valorii produselor returnate? În cazul oricărui retur efectuat cu respectarea tuturor condițiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 30 zile calendaristice de la primirea returului prin virament în contul bancar al cumpărătorului.


Condiții de returnare de la a doua achiziție

Dacă te-ai răzgândit și dorești să înapoiezi produsul, o poți face în primele 14 zile calendaristice de la primire. Dă-ne mai întâi de veste telefonic la +40 729 904 904 sau prin email la hi@librea.ro pentru a ne semnala problema.

Conform legislației în vigoare, nu este nevoie să-ți justifici decizia:

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la produsele achiziționate online, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Dacă vrei sa ne ajuți, te încurajăm să o faci pentru a ști cum să îndreptăm lucrurile pe viitor și să le facem și mai bine.

Găsești mai jos condițiile de retur detaliate, așa cum sunt ele stipulate în legislația de specialitate. Nerespectarea acestor condiții duce la respingerea cererii de retur.
  1. De la a doua achiziție la Librea, produsul trebuie să fie nefolosit pentru a putea fi returnat. Este responsabilitatea ta să expediezi produsul în aceeași stare în care l-ai primit, fără a fi scos eticheta produsului.
  2. Costul returului revine în sarcina ta. Vor fi exact cele ale furnizorului nostru obișnuit de transport (de exemplu : 17,2 lei fara VAT in Iulie 2023 in toate Romania).
  3. Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.
  4. Trimiteți-ne detaliile contului bancar pentru rambursare.

Restituirea valorii produselor returnate?

Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calității și al respectării condițiilor de returnare de mai sus. Recomandarea noastră este să verifici cu atenție fiecare produs după primirea comenzii, starea și ambalajul acestuia, astfel încât să ne poți semnala în timp util eventualele neconformități. LIBREA SALES SRL își rezervă dreptul de a refuză returul respectiv, dacă în urmă propriilor verificări, returul respectiv nu respectă condițiile de returnare menționate în prezenta secțiune.

În cazul oricărui retur efectuat cu respectarea tuturor condițiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate minus transportul va fi rambursată în termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului prin virament în contul bancar al cumpărătorului.