How does it work?

With the Libréa menstrual underwear, you can say "goodbye" to the usual tampons and absorbents, feeling good in your skin during your period!

We worked for 2 years with our customer community, a fashion designer and 3 Romanian factories to develop panties capable of absorbing menstrual blood for 8 to 12 hours, regardless of your flow.

The technology of our panties is based on the combination of 3 ultra-innovative materials with a seamless base: the guarantee of flawless comfort and efficiency.

Întrebări frecvente

Ce sunt mai exact chiloții menstruali?

Chiloții menstruali Libréa sunt o nouă alternativă confortabilăpractică și eco-friendly menită să înlocuiască (total sau parțial) tampoanele și absorbantele clasice.

Chiloții menstruali sunt igienici, practici, siguri și îți oferă un mod ideal de a te simți confortabil în pieala ta chiar și în timpul menstruației. De asemenea, chiloții menstruali se pot spăla și refolosi pe o perioadă îndelungată de timp. 

Datorită celor trei straturi protectoare care absorb și rețin sângele, chiloții menstruali îți oferă protecția de care ai nevoie și te feresc de petele nedorite. Totuși, dacă simți că ai nevoie de extra protecție, îi poți folosi împreună cu o cupă menstruală.

Cu noi, îți poți lua „la revedere” de la tampoanele și absorbantele obișnuite! 

Cum funcționează chiloții menstruali?

Chiloții menstruali Libréa sunt fabricați din fibre de bambus, un material antibacterian care permite pielii să respire. 

Partea „centrală” (mijlocie) a chilotului este formată din trei materiale diferite (3 straturi), atent alese și testate, care absorb și rețin sângele menstrual, la fel ca un absorbant obișnuit. 

 • Primul strat: este cel în contact direct cu pielea, realizat din fibre naturale de bumbac organic. Rolul acestui strat este de a ghida sângele spre stratul absorbant. Acest strat este fin și blând cu pielea ta, menit să țină la distanță senzația neplăcută de umezeală.  
 • Al doilea strat: este alcătuit din microfibre, care sunt în mod natural super-absorbante. Acest strat are rolul de a colecta și de a reține sângele până la momentul spălării chiloților.
 • Al treilea strat: este impermeabil și acționează ca o barieră între cel de-al doilea strat și hainele pe care le porți, ferindu-te de petele nedorite.

Am ales cele mai bune și calitative materiale ca tu să te simți bine în pielea ta #lamenstruație!

Librea îți oferă o senzație confortabilă și răcoritoare, iar avem o baza de tehnologia SEAMLESS: Chilotul este super elastic, și nu îți va cauza niciun fel de disconfort!

Acum că ai învățat cum funcționează chiloții menstruali Librea, lucrurile sunt și mai simple: spală chiloții înainte de prima utilizare, poartă-i și bucură-te de cele mai confortabile zile #lamenstruație! 

Cât timp îmi pot purta perechea Libréa pe durata menstruaţiei?

Fiecare femeie este diferită! De accea, noi am creeat chiloţii Libréa în aşa fel încât să poată fi puraţi atât cât vă permite fluxul și stilul de viață! În cadrul comunităţii noastre, am observat că de cele mai multe ori, chiloţii Libréa sunt purtaţi pe o durată mai lungă de timp decât orice altă soluţie tradiţională, fără probleme de scurgere sau disconfort.

Chiloţii menstruali Libréa pot absorbi până la 15ml de sânge, echivalentul a 3-4 tampoane clasice. Pentru a putea afla cum funcționează pentru tine chiloţii menstruali Libréa, te invităm să îi încerci și să observi cu atenție cum se comportă aceștia pe parcursul menstruaţiei tale.

Unele femei îi poartă pe parcursul unei întregi zile, în vreme ce altele simt nevoia să apeleze la perechea de rezervă. Îi poți folosi acasă sau la muncă, pe timp de zi sau noapte, în stare de repaus sau în timpul antrenamentului.

Cu Libréa, te poți bucura de confortul de care ai nevoie oriunde și oricând!

Cât de sigură este folosirea lor?

Pentru noi, sănătatea, siguranța și transparența sunt aspecte după care ne ghidăm întreaga activitate. Fiecare material pe care îl folosim pentru crearea chiloţilor menstruali Libréa este certificat OEKO-TEX Standard 100 : o certificare internațională care atestă non-toxicitatea materialelor, atât pentru noi, cât și pentru planetă.

Fibrele naturale sunt antibacteriene, ferindu-te de infecții nedorite cauzate de diferite bacterii, chiar și atunci când îi porți mai multe ore în șir.

Sunt materialele corecte și nu conțin și alți compuși față de ceea ce e notat aici?

Au fost scandaluri cu diverse firme producătoare de chiloți menstruali din cauza materialelor toxice (în principal PFAS - perfluoroalchilate și polifluoroalchilate)...

Ai perfectă dreptate să urmărești aceste știri! Bravo! Am urmărit îndeaproape acest subiect și ne-a părut rău pentru femeile în cauză. Controlăm 100% designul chiloților Libréa, inclusiv achiziționarea țesăturilor care provin din Europa sau Turcia. Țesăturile noastre sunt toate certificate standard 100 de către oeko-tex. Este un certificat global care garantează un control fiabil al substanțelor nocive. A ne proiecta singure chiloții și în producția locală a fost o alegere importantă, care necesită multă energie în fiecare zi, dar de care suntem foarte mândre! Multă sănătate!

Maximum comfort

Bamboo Signature

Libréa menstrual panties are made of bamboo fibers , an antibacterial material that allows the skin to breathe.

Natural fibers are antibacterial, keeping you safe from unwanted infections caused by various bacteria, even when you wear them for hours.

Confidence in textiles

Safety and Transparency

Every material we use to create Librea menstrual panties is of premium QUALITY , certified Oeko-Tex® STANDARD 100 (label that guarantees the absence of toxins or chemicals) to avoid allergies, irritations and originate in Europe (Italy and Belgium) and Turkey.

Only with Librea!

The panty is super elastic

Librea gives you a comfortable and refreshing feeling, and we have a base of SEAMLESS technology and it will not cause you any discomfort!

Fabricat in Romania Libréa

Made in Ro + French Design

Support Local Business

Local production in Romania, Bucharest, Cluj and Pitesti, promoting sustainability!

Original Librea design.

 • 1. Organic cotton fibers

  It guides the blood towards the absorbent layer. It's smooth and gentle on your skin without feeling wet.

 • 2. Microfibres

  They are naturally super absorbent. This layer has the role of collecting and retaining blood.

 • 3. Waterproof

  It acts as a barrier between the second layer and the clothes you wear, keeping you away from unwanted stains.

 • 4. Bamboo fibers

  Antibacterial material that allows the skin to breathe.

1 of 4