Comment ça marche?

Grâce aux sous-vêtements menstruels Libréa, « adieu » tampon et serviette hygiènique classique. Sois bien dans ta peau même pendant tes règles !

Nous avons travaillé pendant 2 ans avec notre communauté de clients, une modéliste et 3 usines roumaines pour développer des culottes capables d'absorber le sang menstruel pendant 8 à 12 heures, quel que soit ton flux.

La technologie de nos culottes repose sur l'association de 3 matières ultra innovantes avec une base sans couture : la garantie d'un confort et d'une efficacité sans faille.

Întrebări frecvente

Ce sunt mai exact chiloții menstruali?

Chiloții menstruali Libréa sunt o nouă alternativă confortabilăpractică și eco-friendly menită să înlocuiască (total sau parțial) tampoanele și absorbantele clasice.

Chiloții menstruali sunt igienici, practici, siguri și îți oferă un mod ideal de a te simți confortabil în pieala ta chiar și în timpul menstruației. De asemenea, chiloții menstruali se pot spăla și refolosi pe o perioadă îndelungată de timp. 

Datorită celor trei straturi protectoare care absorb și rețin sângele, chiloții menstruali îți oferă protecția de care ai nevoie și te feresc de petele nedorite. Totuși, dacă simți că ai nevoie de extra protecție, îi poți folosi împreună cu o cupă menstruală.

Cu noi, îți poți lua „la revedere” de la tampoanele și absorbantele obișnuite! 

Cum funcționează chiloții menstruali?

Chiloții menstruali Libréa sunt fabricați din fibre de bambus, un material antibacterian care permite pielii să respire. 

Partea „centrală” (mijlocie) a chilotului este formată din trei materiale diferite (3 straturi), atent alese și testate, care absorb și rețin sângele menstrual, la fel ca un absorbant obișnuit. 

 • Primul strat: este cel în contact direct cu pielea, realizat din fibre naturale de bumbac organic. Rolul acestui strat este de a ghida sângele spre stratul absorbant. Acest strat este fin și blând cu pielea ta, menit să țină la distanță senzația neplăcută de umezeală.  
 • Al doilea strat: este alcătuit din microfibre, care sunt în mod natural super-absorbante. Acest strat are rolul de a colecta și de a reține sângele până la momentul spălării chiloților.
 • Al treilea strat: este impermeabil și acționează ca o barieră între cel de-al doilea strat și hainele pe care le porți, ferindu-te de petele nedorite.

Am ales cele mai bune și calitative materiale ca tu să te simți bine în pielea ta #lamenstruație!

Librea îți oferă o senzație confortabilă și răcoritoare, iar avem o baza de tehnologia SEAMLESS: Chilotul este super elastic, și nu îți va cauza niciun fel de disconfort!

Acum că ai învățat cum funcționează chiloții menstruali Librea, lucrurile sunt și mai simple: spală chiloții înainte de prima utilizare, poartă-i și bucură-te de cele mai confortabile zile #lamenstruație! 

Cât timp îmi pot purta perechea Libréa pe durata menstruaţiei?

Fiecare femeie este diferită! De accea, noi am creeat chiloţii Libréa în aşa fel încât să poată fi puraţi atât cât vă permite fluxul și stilul de viață! În cadrul comunităţii noastre, am observat că de cele mai multe ori, chiloţii Libréa sunt purtaţi pe o durată mai lungă de timp decât orice altă soluţie tradiţională, fără probleme de scurgere sau disconfort.

Chiloţii menstruali Libréa pot absorbi până la 15ml de sânge, echivalentul a 3-4 tampoane clasice. Pentru a putea afla cum funcționează pentru tine chiloţii menstruali Libréa, te invităm să îi încerci și să observi cu atenție cum se comportă aceștia pe parcursul menstruaţiei tale.

Unele femei îi poartă pe parcursul unei întregi zile, în vreme ce altele simt nevoia să apeleze la perechea de rezervă. Îi poți folosi acasă sau la muncă, pe timp de zi sau noapte, în stare de repaus sau în timpul antrenamentului.

Cu Libréa, te poți bucura de confortul de care ai nevoie oriunde și oricând!

Cât de sigură este folosirea lor?

Pentru noi, sănătatea, siguranța și transparența sunt aspecte după care ne ghidăm întreaga activitate. Fiecare material pe care îl folosim pentru crearea chiloţilor menstruali Libréa este certificat OEKO-TEX Standard 100 : o certificare internațională care atestă non-toxicitatea materialelor, atât pentru noi, cât și pentru planetă.

Fibrele naturale sunt antibacteriene, ferindu-te de infecții nedorite cauzate de diferite bacterii, chiar și atunci când îi porți mai multe ore în șir.

Sunt materialele corecte și nu conțin și alți compuși față de ceea ce e notat aici?

Au fost scandaluri cu diverse firme producătoare de chiloți menstruali din cauza materialelor toxice (în principal PFAS - perfluoroalchilate și polifluoroalchilate)...

Ai perfectă dreptate să urmărești aceste știri! Bravo! Am urmărit îndeaproape acest subiect și ne-a părut rău pentru femeile în cauză. Controlăm 100% designul chiloților Libréa, inclusiv achiziționarea țesăturilor care provin din Europa sau Turcia. Țesăturile noastre sunt toate certificate standard 100 de către oeko-tex. Este un certificat global care garantează un control fiabil al substanțelor nocive. A ne proiecta singure chiloții și în producția locală a fost o alegere importantă, care necesită multă energie în fiecare zi, dar de care suntem foarte mândre! Multă sănătate!

Confort maximal

Signature bambou

Les culottes menstruelles Libréa sont composées de fibres de bambou , une matière antibactérienne qui permet à la peau de respirer.

Ces fibres naturelles sont antibactériennes, te protégeant ainsi des infections indésirables causées par diverses bactéries, même lorsque tu les portes pendant des heures.

Confiance dans le textile

Sécurité et transparence

Chaque matière que nous utilisons est de QUALITÉ premium, certifiée Oeko-Tex® STANDARD 100 (label qui garantit l'absence de toxines ou de produits chimiques) pour éviter les allergies, les irritations. Nos tissus sont originaires d'Europe (Italie et Belgique) et de Turquie.

Uniquement avec Libréa !

Culotte super élastique

Libréa te procure une sensation de confort et de fraîcheur, notre technologie SEAMLESS te fera oublier que tu portes un sous-vetêment !

Fabricat in Romania Libréa

Fabriqué en Ro + Design Français

Soutenir les entreprises locales

Production locale en Roumanie, Bucarest, Cluj et Pitesti, favorisant la durabilité !

Conception originale Libréa®

 • 1. Fibres de coton biologique

  Guide le sang vers la couche absorbante. Lisse et doux sur ta peau sans sensation d'humidité.

 • 2. Microfibres

  Naturellement super absorbants. Cette couche a pour rôle de collecter et de retenir le sang.

 • 3. Étanche

  Agit comme une barrière entre la deuxième couche et les vêtements que tu portes, te protégeant des taches indésirables.

 • 4. Fibres de bambou

  Matériau antibactérien qui permet à la peau de respirer.

1 de 4