Menstruația. Incontinența. Transpirația. Postpartum.

Cu lenjeria intimă menstruală Libréa, îți poți lua „la revedere” de la tampoanele și absorbantele obisnuite, simțindu-te bine în pielea ta #lamenstruație! Îi poți folosi acasă sau la muncă, pe timp de zi sau noapte, în stare de repaus sau în timpul antrenamentului.

Fabricați din bumbac organic, utilizând o tehnologie anti-scurgeri inovativă, în 3 straturi. Chiloții menstruali Libréa te mențin fresh, uscată si protejată de pete. Perfecți pentru flux mediu și abundent.

Unde sunt fabricați chiloții Libréa?

Ținem mult la bunăstarea planetei. Prin urmare, ne-am propus ca prin tot ceea ce facem, să avem cel mai mic impact ecologic posibil.

Tocmai de aceea, materialele pe care le folosim pentru fabricarea chiloților menstruali Libréa sunt originare din Europa (cu precădere Italia și Belgia) și Turcia.

Chiloții menstruali Libréa sunt fabricați în România, într-o fabrică eco-friendly, iar întreg procesul de asamblare este realizat de niște croitori români talentați și minunați.

Mihaela și Libréa, este o frumoasă poveste de suflet. Ne-am întâlnit în primăvara anului 2021 la București. Am împărtășit imediat aceleași valori. Mihaela este îngerul din spatele fiecărui prototip Libréa!

Ce nivel de protecție ar trebui să aleg?

Un flux mediu este cuprins între 30 și 50 ml. Un flux abundent este între 50-80 ml. La fel ca și femeile, fiecare flux menstrual este unic. Am observat că chiloţii Libréa sunt purtaţi pe o durată mai lungă de timp decât orice altă soluţie tradiţională, fără probleme de scurgere sau disconfort.

Să poată fi puraţi atât cât vă permite fluxul și stilul de viață!

Chiloţii menstruali Libréa pot absorbi până la 15ml de sânge, echivalentul a 3-4 tampoane clasice. Te invităm să îi încerci și să observi cu atenție cum se comportă aceștia pe parcursul menstruaţiei tale.

Pentru noi, sănătatea, siguranța și transparența sunt aspecte după care ne ghidăm întreaga activitate. Am ales cele mai bune și calitative materiale!

Țesături de CALITATE premium, certificate Oeko-Tex® (etichetă care garantează absența toxinelor sau a produselor chimice) pentru a evita alergiile și iritațiile.

 • Fibre de bambus

  Material antibacterian care permite pielii să respire. 

 • Fibre de bumbac organic

  Ghidează sângele spre stratul absorbant. Este fin și blând cu pielea ta, fără a da senzația de umezeală.

 • Microfibre

  Sunt în mod natural super-absorbante. Acest strat are rolul de a colecta și de a reține sângele.

 • Impermeabil

  Acționează ca o barieră între cel de-al doilea strat și hainele pe care le porți, ferindu-te de petele nedorite.

Este foarte important să inţelegem ce se petrece în corpul nostru pe durata menstruaţiei.

Cunoaşte-ţi corpul!