Chiloții menstruali: cum funcționează?

Chiloții menstruali: cum funcționează?

Uite ce ar trebui să știi despre acest produs inovator

Lenjeria intimă menstruală poate schimba cu adevărat modul în care te simți la ciclu. 

Aceștia arată și se simt ca lenjeria normală, dar vin cu un strat care te protejează de scurgerea sângelui, oferindu-ți protecția de care ai nevoie. Îți imaginezi câtă libertate?

Poate ai auzit de chiloți menstruali pe rețelele de socializare sau de la o prietenă care îi folosește deja, dar încă ești confuză în legătură cu modul în care aceștia funcționează.

„Și port doar acești chiloți?”, te poți întreba. Iar răspunsul este – DA!

Citește în continuare pentru a descoperi toate „secretele” chiloților menstruali Libréa, prima lenjerie intimă pentru menstruație fabricată in România.

Să-i dăm drumul!

 

Așadar, începem cu… 

Cele 4 straturi de material care produc „magia”

Chiloții menstruali Libréa au 4 straturi protectoare care absorb și rețin sângele, ferindu-te de petele nedorite.

„Chiar și atunci când am ciclu abundent?”, ne poți întreba.

Da, chiar și dacă ai scurgeri menstruale abundente!

Dar, mai bine, hai să-ți spunem despre cele 4 straturi diferite ale chilotului din „partea centrală”:

 1. Primul strat: cel în contact direct cu pielea ta. Este realizat din fibre naturale de bumbac, foarte blând cu pielea, având rolul de a ghida lichidul menstrual înspre stratul absorbant. Și pentru că ne-am dorit să te simți cât mai plăcut, materialul fin este menit să țină la distanță senzația neplăcută de umezeală.
 2. Al doilea strat: este alcătuit din microfibre, care sunt super absorbante naturale. Rolul acestui strat este de a păstra sângele până în momentul spălării chilotului.
 3. Al treilea strat: este impermeabil și acționează ca o barieră între cel de-al doilea strat și hainele pe care le poți, ferindu-te de pete nedorite.
 4. Al patrulea strat: care alcătuiește chiloții din bambus

Pentru confecționarea chiloților menstruali Libréa, folosim cele mai bune și calitative materiale. Materiale subțiri, cât se poate de „invizibile”, pentru a-ți asigura senzația de libertate, materiale sănătoase, care țin bacteriile la distanță și permit pielii să respire și, în speciale, materiale confortabile, care beneficiază de tehnologia SEAMLESS, ferindu-te de urmele inestetice ale lenjeriei intime prin pantaloni sau rochii.

 

Cât de mult pot purta chiloții menstruali Libréa?

Noi îți promitem până la 12 ore de protecție, dar avem câteva mențiuni de făcut.

Fiecare femeie este diferită și are un flux menstrual diferit. Însă, trebuie să știi că lenjeria menstruală Libréa cu absorbție medie poate să absoarbă până la 9 ml de lichid, echivalentul a 2 tampoane clasice. Versiunea pentru scurgeri abundente poate să absoarbă până la 15 ml de lichid, echivalentul a 3-4 tampoane clasice. Ideal ar fi să-i încerci prima dată acasă și să observi cu atenție cum se comportă aceștia pe parcursul ciclului tău menstrual.

Partea bună este că-i poți folosi oriunde și oricând. Acasă, la muncă, pe timp de zi sau de noapte, la sală, în vacanță, etc. Chiloții menstruali sunt recomandați atât pentru menstruație, cât și pentru alte scurgeri vaginale. 

De câte perechi de chiloți menstruali am nevoie pentru un ciclu întreg?

Din nou, răspunsul la această întrebare diferă în funcție de fiecare femeie în parte. Însă, având în vedere că noi îți promitem până la 12 ore de protecție, ai nevoie de minimum 2 perechi pe zi. În acest mod o pereche o poți spăla, iar pe cealaltă o poți purta în timp ce se usucă prima. Și tot așa până la terminarea ciclului tău menstrual.

Trebuie să iei în considerare că în primele zile ale menstruației s-ar putea să fie nevoie să-ți schimbi chiloții mai des, deci deținerea a 3 perechi de chiloți Libréa poate fi o idee foarte bună.

Libréa este o lenjerie intimă menstruală care se poate achiziționa în funcție de fluxul menstrual pe care îl ai, mediu sau abundent. Ideal ar fi să ai întotdeauna o pereche de rezervă în caz de urgență. 

Cât vor rezista chiloții menstruali Libréa?

Având în vedere că alegem materiale de foarte bună calitate, lenjeria menstruală Libréa va rezista foarte bine în timp. Din punct de vedere tehnologic, materialele nu au o limită stabilită în timp. Cu toate acestea, la fel ca orice alt fel de lenjerie intimă, chiloții se vor uza.

Totul depinde de modul în care ai grijă de ei și de modul în care îi cureți. Noi estimăm că te vei putea bucura de ei pe o perioadă de aproximativ 3 ani. Partea bună este că în tot acest timp te vei obișnui atât de mult cu aceștia, încât abia vei aștepta să-i cumperi pe cei ce vor fi la modă atunci.

Ești pregătită să le oferi o șansă chiloților menstruali Libréa?

Chiloții menstruali Libréa sunt o nouă alternativă confortabilă, practică și eco-friendly menită să înlocuiască soluțiile clasice de protecție sanitară de unică folosință. Aceștia sunt gândiți pentru a fi igienici și siguri, făcându-te să te simți confortabil în pielea ta în timpul menstruației. Iar dincolo de scurgeri, există și motive privind sustenabilitatea și aspecte economice de luat în considerare. Doar gândește-te la toate absorbantele și tampoanele pe care le folosești de-a lungul vieții. Toate ajung la coșul de gunoi (sau, mai rău, în toaletă!), iar costul acestora crește! Știai că o femeie folosește aproximativ 12.000 de tampoane de-a lungul vieții ei? Însă, lenjeria intimă Librea se poate spăla și refolosi pentru o perioadă îndelungată, fiind o opțiune prietenoasă atât cu bugetul tău, cât și cu mediul înconjurător.

#Libréagurl

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

 • Cele mai bune sfaturi pentru a profita de vară în timpul menstruației

  Cele mai bune sfaturi pentru a profita de vară ...

  Ești in vacanta la mareșiți-a venit menstruația? Nu te panica! Ia în considerare recomandările noastre, iar menstruația în timpul verii nu va mai părea un chin. Descoperă noul costum de baie...

  Cele mai bune sfaturi pentru a profita de vară ...

  Ești in vacanta la mareșiți-a venit menstruația? Nu te panica! Ia în considerare recomandările noastre, iar menstruația în timpul verii nu va mai părea un chin. Descoperă noul costum de baie...

 • Înapoi la Școală cu Libréa

  Înapoi la Școală cu Libréa

  Un Ghid Eco-friendly și Sănătos pentru Mame de Fete Tinere. Reîntoarcerea la școală aduce cu ea noi începuturi. Pentru fetele care sunt în pragul pubertății, este mai mult decât manuale și...

  Înapoi la Școală cu Libréa

  Un Ghid Eco-friendly și Sănătos pentru Mame de Fete Tinere. Reîntoarcerea la școală aduce cu ea noi începuturi. Pentru fetele care sunt în pragul pubertății, este mai mult decât manuale și...

 • Profită de zilele la menstruație cu chiloții Libréa

  Profită de zilele la menstruație cu chiloții Li...

  Fie că este ziua nunții tale sau o întâlnire importantă, menstruația pare sa aibă întotdeauna un timing impecabil 🙄

  Profită de zilele la menstruație cu chiloții Li...

  Fie că este ziua nunții tale sau o întâlnire importantă, menstruația pare sa aibă întotdeauna un timing impecabil 🙄

1 din 3