Bună și bine ai venit la noi "acasă"!

Laurence și Anouk aici, două franțuzoaice cu doi, respectiv trei copii, care s-au îndrăgostit iremediabil de România și care au decis să pună aici bazele unui business dedicat exclusiv femeilor. Ne ghidăm viziunea de business după pasiune și creativitate și credem că femeile din secolul XXI se pot bucura de libertate chiar și în cele mai haotice și aglomerate zile.

 • Laurence Blondiaux

  Fă cunoștință cu Laurence! Din câte își amintește, prima ei menstruație nu a fost atât de dureroasă și nici în prezent nu poate spune că suferă (prea tare) de clasicele crampe lunare. O fire sportivă de fel, Laurence s-a împotrivit dintotdeauna produselor de unică folosință: 0 confort, 0 siguranță.

  Acasă, Laurence are două fete, adolescente amândouă. Iar de aici putem spune că a pornit totul. Odată cu prima menstruație a fiicei mari, Laurence a căutat constant soluții sănătoase și simple pentru a ajuta să se simtă bine în pielea ei în călătoria ei înspre a deveni femeie. Iar atunci, lenjeria intima menstruala a intrat în viața lor!

 • Anouk Ragot

  Pentru Anouk, zilele de menstruație nu au fost niciodată cele mai roz și au venit mereu la pachet cu coșuri, crampe sau pete nedorite. Când a purtat pentru prima oară chiloti menstruali, Anouk s-a simțit mai feminină și liberă ca niciodată. „Trebuie să împărtășesc asta și cu prietenele mele” a fost primul gând care i-a răsărit în minte. Cum ar fi dacă ar pune chiar ea bazele unui brand dedicat tuturor femeilor care își doresc mai multă libertate?

  Totul s-a aliniat când și-a dat seama că și Laurence avea în minte același lucru. Iar atunci piesele din puzzle s-au potrivit și a luat naștere Librea, un brand creat de femei pentru femei.

  Ascultați-o pe Anouk aici, într-un interviu acordat la Radio România în 202 

Despre femei și libertate

La Libréa, suntem pionieri al unei noi mișcări și ne dormin să democratizăm accesul la o igienă feminină sănătoasă.

Misiunea noastră este aceea de a împuternici femeile și noile generații de fete, oferindu-le o alternativă sănătoasă și durabilă a produselor tradiționale pentru menstruație, menită să le ajute să se simtă bine, confortabil și, în cele din urmă, libere.

La Libréa, ne asigurăm că clientele noastre pot beneficia zilnic de prețuri accesibile la produse de înaltă calitate. Proiectăm cu atenție fiecare detaliu al produselor noastre, lucrând alături de croitori talentati și ateliere românești.