Cum funcționează?

Cu lenjeria intimă menstruală Libréa, îți poți lua „la revedere” de la tampoanele și absorbantele obisnuite, simțindu-te bine în pielea ta la menstruație!

Am lucrat timp de 2 ani cu comunitatea noastră de clienți, un designer modelist și 3 fabrici românești pentru a dezvolta chiloți capabili să absoarbă sângele menstrual timp de 8 până la 12 ore, indiferent de fluxul tău.

Tehnologia chiloților noștri se bazează pe combinația a 3 materiale ultra-inovatoare cu o bază fără cusături: garanția unui confort și eficiență fără cusur.

Întrebări frecvente

Ce sunt mai exact chiloții menstruali?

Chiloții menstruali Libréa sunt o nouă alternativă confortabilăpractică și eco-friendly menită să înlocuiască (total sau parțial) tampoanele și absorbantele clasice.

Chiloții menstruali sunt igienici, practici, siguri și îți oferă un mod ideal de a te simți confortabil în pieala ta chiar și în timpul menstruației. De asemenea, chiloții menstruali se pot spăla și refolosi pe o perioadă îndelungată de timp. 

Datorită celor trei straturi protectoare care absorb și rețin sângele, chiloții menstruali îți oferă protecția de care ai nevoie și te feresc de petele nedorite. Totuși, dacă simți că ai nevoie de extra protecție, îi poți folosi împreună cu o cupă menstruală.

Cu noi, îți poți lua „la revedere” de la tampoanele și absorbantele obișnuite! 

Cum funcționează chiloții menstruali?

Chiloții menstruali Libréa sunt fabricați din fibre de bambus, un material antibacterian care permite pielii să respire. 

Partea „centrală” (mijlocie) a chilotului este formată din trei materiale diferite (3 straturi), atent alese și testate, care absorb și rețin sângele menstrual, la fel ca un absorbant obișnuit. 

 • Primul strat: este cel în contact direct cu pielea, realizat din fibre naturale de bumbac organic. Rolul acestui strat este de a ghida sângele spre stratul absorbant. Acest strat este fin și blând cu pielea ta, menit să țină la distanță senzația neplăcută de umezeală.  
 • Al doilea strat: este alcătuit din microfibre, care sunt în mod natural super-absorbante. Acest strat are rolul de a colecta și de a reține sângele până la momentul spălării chiloților.
 • Al treilea strat: este impermeabil și acționează ca o barieră între cel de-al doilea strat și hainele pe care le porți, ferindu-te de petele nedorite.

Am ales cele mai bune și calitative materiale ca tu să te simți bine în pielea ta #lamenstruație!

Librea îți oferă o senzație confortabilă și răcoritoare, iar avem o baza de tehnologia SEAMLESS: Chilotul este super elastic, și nu îți va cauza niciun fel de disconfort!

Acum că ai învățat cum funcționează chiloții menstruali Librea, lucrurile sunt și mai simple: spală chiloții înainte de prima utilizare, poartă-i și bucură-te de cele mai confortabile zile #lamenstruație! 

Cât timp îmi pot purta perechea Libréa pe durata menstruaţiei?

Fiecare femeie este diferită! De accea, noi am creeat chiloţii Libréa în aşa fel încât să poată fi puraţi atât cât vă permite fluxul și stilul de viață! În cadrul comunităţii noastre, am observat că de cele mai multe ori, chiloţii Libréa sunt purtaţi pe o durată mai lungă de timp decât orice altă soluţie tradiţională, fără probleme de scurgere sau disconfort.

Chiloţii menstruali Libréa pot absorbi până la 15ml de sânge, echivalentul a 3-4 tampoane clasice. Pentru a putea afla cum funcționează pentru tine chiloţii menstruali Libréa, te invităm să îi încerci și să observi cu atenție cum se comportă aceștia pe parcursul menstruaţiei tale.

Unele femei îi poartă pe parcursul unei întregi zile, în vreme ce altele simt nevoia să apeleze la perechea de rezervă. Îi poți folosi acasă sau la muncă, pe timp de zi sau noapte, în stare de repaus sau în timpul antrenamentului.

Cu Libréa, te poți bucura de confortul de care ai nevoie oriunde și oricând!

Cât de sigură este folosirea lor?

Pentru noi, sănătatea, siguranța și transparența sunt aspecte după care ne ghidăm întreaga activitate. Fiecare material pe care îl folosim pentru crearea chiloţilor menstruali Libréa este certificat OEKO-TEX Standard 100 : o certificare internațională care atestă non-toxicitatea materialelor, atât pentru noi, cât și pentru planetă.

Fibrele naturale sunt antibacteriene, ferindu-te de infecții nedorite cauzate de diferite bacterii, chiar și atunci când îi porți mai multe ore în șir.

Sunt materialele corecte și nu conțin și alți compuși față de ceea ce e notat aici?

Au fost scandaluri cu diverse firme producătoare de chiloți menstruali din cauza materialelor toxice (în principal PFAS - perfluoroalchilate și polifluoroalchilate)...

Ai perfectă dreptate să urmărești aceste știri! Bravo! Am urmărit îndeaproape acest subiect și ne-a părut rău pentru femeile în cauză. Controlăm 100% designul chiloților Libréa, inclusiv achiziționarea țesăturilor care provin din Europa sau Turcia. Țesăturile noastre sunt toate certificate standard 100 de către oeko-tex. Este un certificat global care garantează un control fiabil al substanțelor nocive. A ne proiecta singure chiloții și în producția locală a fost o alegere importantă, care necesită multă energie în fiecare zi, dar de care suntem foarte mândre! Multă sănătate!

Confort Maxim

Bamboo Signature

Chiloții menstruali Libréa sunt fabricați din fibre de bambus, un material antibacterian care permite pielii să respire.

Fibrele naturale sunt antibacteriene, ferindu-te de infecții nedorite cauzate de diferite bacterii, chiar și atunci când îi porți mai multe ore în șir.

Încredere în textile

Siguranța și Transparența 

Fiecare material pe care îl folosim pentru crearea chiloţilor menstruali Libréa este de CALITATE premium, certificat Oeko-Tex® STANDARD 100 (etichetă care garantează absența toxinelor sau a produselor chimice) pentru a evita alergiile, iritațiile și sunt originare din Europa (Italia și Belgia) și Turcia.

Numai cu Libréa!

Chilotul este super elastic

Librea îți oferă o senzație confortabilă și răcoritoare, iar avem o o bază a tehnologiei SEAMLESS și nu îți va cauza niciun fel de disconfort!

Fabricat in Romania Libréa

Fabricate în Ro + Design Francez

Susține Afacerile Locale

Producție locală în România, Bucureşti, Cluj şi Piteşti, promovând sustenabilitatea!

Design original Libréa.

 • 1. Fibre de bumbac organic

  Ghidează sângele spre stratul absorbant. Este fin și blând cu pielea ta, fără a da senzația de umezeală.

 • 2. Microfibre

  Sunt în mod natural super-absorbante. Acest strat are rolul de a colecta și de a reține sângele.

 • 3. Impermeabil

  Acționează ca o barieră între cel de-al doilea strat și hainele pe care le porți, ferindu-te de petele nedorite.

 • 4. Fibre de bambus

  Material antibacterian care permite pielii să respire.

1 din 4