Am testat slipul de baie menstrual Libréa în timpul vacanței mele

Am testat slipul de baie menstrual Libréa în timpul vacanței mele

Draga,

În acest articol, voi împărtăși experiența mea personală cu utilizarea chilotului menstrual pentru baie în timpul unei vacanțe. Am decis să testez acest produs pentru a vedea dacă îmi poate oferi libertatea și încrederea necesare pentru a mă bucura de înot în timpul menstruației.

Înainte de plecarea în vacanță, am fost puțin sceptică în privința utilizării chilotului menstrual pentru baie. Cu toate acestea, după ce l-am încercat pentru prima dată, am fost plăcut surprinsă de cât de confortabil și eficient a fost.

Înainte de a continua a doua parte a călătoriei noastre pe șosea spre Grecia și insulele sale, am petrecut o după-amiază la o plajă mică. Acolo, preferăm să ne așezăm într-un colț liniștit, cât mai departe posibil de mulțime, dar unde nu există acces imediat la toalete. Și când ai menstruație, acest tip de aventuri poate fi un obstacol, nu-i așa? Ei bine, nu mai este pentru mine de când am un costum de baie menstrual! Revoluționar!

COSTUMUL DE BAIE CLASIC CU TAMPOANE VS COSTUMUL DE BAIE MENSTRUAL!

Costumul de baie "clasică" este în general compusă dintr-un singur strat sau chiar două straturi de material, în cel mai bun caz. Dacă apar scurgeri, putem fi sigure că pata roșie va trece și va fi vizibilă de cealaltă parte a costumului... Cam stânjenitor, stând cu picioarele încrucișate toată după-amiaza. Nu e grozav să petreci ziua la plajă sau la piscină în aceste condiții.

Slipul de baie menstruală este compusă din mai multe straturi tehnice și absorbante. Complet imperceptibilă (doar 2 milimetri grosime la Libréa), această protecție este formată din straturi subțiri de țesături tehnice care permit absorbția și reținerea sângelui menstrual timp de 12 ore!

Cu toate aceste straturi, am putea fi îngrijorate de purtarea unei chiloți cu absorbant încorporat, senzație asemănătoare cu un strat de protecție de noapte. Ei bine, deloc! Ai impresia că porți un costum de baie clasic cu cantitatea ideală de material pentru maximă protecție în caz de scurgeri! Colectia disponibilă de la XS la XL, a fost concepută pentru a se potrivi tuturor morfologiilor și vârstelor. Costumele de baie menstruale Libréa sunt potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii/adolescenți, și au adus deja bucurie multor femei și fete în 2023!

Slipul Menstrual Librea 2023 culoare albastruSlipul Menstrual Librea Vara 2023 (culoare albastru)

CUM SĂ UTILIZAȚI CORECT COSTUMUL DE BAIE PENTRU MENSTRUȚIE?

Indiferent dacă vrei să te bronzezi sau să intri în apă, costumele de baie pentru menstruație se folosesc ca și cele clasice. În funcție de preferințele tale, poți să-ți pui costumul acasă sau chiar înainte de a intra în apă.

Costumul de baie menstrual poate fi purtat în aproape orice tip de apă (piscină, mare, ocean, râu, etc.). Este, însă, nerecomandat să-l folosești în saună/hamam sau chiar într-un jacuzzi. Combinația de căldură și umiditate ar putea deteriora fibrele protecției și, prin urmare, compromite eficacitatea costumului.

UN COSTUM DE BAIE DE PURTAT ÎN ORICE OCAZIE

Când și-au imaginat colecția, obiectivul mărcii a fost simplu: să creeze un costum de baie pe care să-l dorești să-l porți în fiecare zi. Și au reușit, deoarece cu stilul său trendy, costumul de baie Libréa este un element de bază perfect, negru, talie înaltă pentru a subția silueta și a oferi confort maxim! Eu port 38 la chiloți, așa că am ales o mărime M și costumul se potrivește bine. Promisiunea confortului este menținută, așa că sunt complet convinsă de acest costum de baie pe o singură piesă!

Un alt aspect pe care l-am apreciat în legătură cu acest chilot a fost ușurința în întreținere. S-a uscat rapid după fiecare utilizare, permițându-mi să îl folosesc din nou și din nou fără a aștepta mult timp.

bucura te de vara ta cu slipul menstrual librea

Slipul Menstrual Librea Vara 2023 (culoare albastru si plum)

LIBRÉA®, O MARCĂ ETICĂ CU GUST PENTRU DESIGN

În spatele mărcii Libréa® stau două femei franceze! Aceste femei sunt Laurence și Anouk, două mame cu o pasiune pentru antreprenoriat și binele feminin. Ele au creat totul de la zero și astăzi Libréa® este o marcă recunoscută ca producător și distribuitor de chiloți menstruali reutilizabili, evaluată cu 5/5 pe Google, pe baza a peste 200 de recenzii. Învață în fiecare zi și adoră munca lor. În România, Libréa® atrage rapid femeile menstruate datorită stilului său, dar și angajamentelor sale.

Producție etică în România și materiale sănătoase certificate din Europa, Libréa® face tot posibilul pentru a-și minimiza impactul asupra mediului înconjurător, respectând în același timp fiecare individ implicat pe tot parcursul lanțului de producție!

În concluzie, am fost extrem de mulțumită de experiența mea cu chilotul menstrual pentru baie în timpul vacanței mele. A fost o soluție convenabilă și eficientă pentru a mă bucura de înot în timpul menstruației, iar acum îl recomand cu încredere și altor femei care doresc să își continue activitățile preferate fără să fie împiedicate de ciclul menstrual.

Astfel, dacă și tu îți dorești să încerci chilotul menstrual pentru baie, te invit să consulți pagina de produs slipul menstrual pentru a afla mai multe detalii și pentru a face cea mai bună alegere pentru nevoile tale. Sperăm că acest articol te vor încuraja să încerci acest produs și să îți continui activitățile preferate fără să îți faci griji în timpul menstruației. Citeste mai mult aici pe blogul nostru!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi (hi@librea.ro). Suntem aici pentru a te ajuta să te simți încrezătoare și să te bucuri de fiecare moment petrecut în apă!

Vă mulțumim pentru citire și vă dorim o experiență plăcută și fără griji în timpul înotului!

#libreagurl

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

 • Cele mai bune sfaturi pentru a profita de vară în timpul menstruației

  Cele mai bune sfaturi pentru a profita de vară ...

  Ești in vacanta la mareșiți-a venit menstruația? Nu te panica! Ia în considerare recomandările noastre, iar menstruația în timpul verii nu va mai părea un chin. Descoperă noul costum de baie...

  Cele mai bune sfaturi pentru a profita de vară ...

  Ești in vacanta la mareșiți-a venit menstruația? Nu te panica! Ia în considerare recomandările noastre, iar menstruația în timpul verii nu va mai părea un chin. Descoperă noul costum de baie...

 • Înapoi la Școală cu Libréa

  Înapoi la Școală cu Libréa

  Un Ghid Eco-friendly și Sănătos pentru Mame de Fete Tinere. Reîntoarcerea la școală aduce cu ea noi începuturi. Pentru fetele care sunt în pragul pubertății, este mai mult decât manuale și...

  Înapoi la Școală cu Libréa

  Un Ghid Eco-friendly și Sănătos pentru Mame de Fete Tinere. Reîntoarcerea la școală aduce cu ea noi începuturi. Pentru fetele care sunt în pragul pubertății, este mai mult decât manuale și...

 • Profită de zilele la menstruație cu chiloții Libréa

  Profită de zilele la menstruație cu chiloții Li...

  Fie că este ziua nunții tale sau o întâlnire importantă, menstruația pare sa aibă întotdeauna un timing impecabil 🙄

  Profită de zilele la menstruație cu chiloții Li...

  Fie că este ziua nunții tale sau o întâlnire importantă, menstruația pare sa aibă întotdeauna un timing impecabil 🙄

1 din 3